بخش‌ها و دپارتمان‌ها

ما معتقدیم یک طراحی بهینه نیازمند یکپارچگی و هماهنگی کامل بین طرح های معاری، معماری داخلی، سازه، تأسیسات مکانیک، تأسیسات برق و تجهیزات است تا در جهت ایجاد یک بنای کارآمد، پایدار، با عملکرد مناسب و بیشترین درجه بهره وری همراه باشد. این مهندسین مشاور با داشتن کارگروه های فوق در داخل شرکت و مدیریت واحد با حضور بهترین متخصصین و مهندسین در هریک از این بخش ها، سعی در ایجاد طرح هایی متمایز و با بیشترین درجه بهره وری را دارد.

معماری و معماری داخلی

معماری و طراحی داخلی ترکیبی است از نیازهای کارفرما، ارزش های جامعه، هنر و تکنولوژی که در کنار یکدیگر با بالا بردن کیفیت زندگی مردم باعث ایجاد آرامش و آسایش در جامعه می گردد . معماران و طراحان داخلی این مهندسین مشاور در هر مرحله قدم به قدم از شروع مطالعات اولیه طراحی و محاسبات تا ساخت و تکمیل پروژه همراه شما خواهند بود. چه در طراحی یک مرکز بهداشتی- درمانی که به روند درمان بیماران کمک می کند؛ چه در طراحی یک مرکز تجاری که باعث رونق کسب و کار و درآمد زایی میگردد؛ چه در طراحی یک مرکز علمی- تحقیقاتی که فضای رشد استعدادها و نوع آوری ها را در جامعه فراهم می کند و چه در طراحی یک هتل که بیانگر حس مهمان نوازی یک جامعه بوده و زمینه ای برای جذب توریست فراهم می کند؛ هدف ما این است که با بکار گیری تخصص فنی و قدرت خلاقیت خود و تلفیق معماری باستان ایرانی با آموخته های معماری سایر ملل جهان و بکارگیری روش های نو منطبق بر علم روز فضاهایی دلنشین، کارا و پایدار خلق کنیم.

طراحی و مهندسی سازه

باتوجه به موقعیت کشورمان که در یکی از مهمترین نوارهای زلزله خیزی جهان قرار گرفته، بی شک طرح سازه یکی از مهمترین بخشهای مطالعاتی هر پروژه می باشد. خصوصاً اینکه ساختمانهای مورد قرارداد طراحی این مهندسان مشاور عمدتاً جزء ساختمانهای ضروری و حیاتی در خدمات رسانی در مواقع بحران می باشند. لذا این مهندسان مشاور با درک از وضعیت ساخت و سازهای کلاسیک و بعضاً سنتی و مشکلات عدیده آنها سعی کرده است در بخش سازه و انتخاب سیستم سازه ای همواره از سیستم ها و مصالح و تکنولوژی های نوین، کارآمدتر و مؤثرتر در رفتار بهینه سازه ها در برابر زلزله استفاده نماید. ضمن اینکه در بخش ژئوتکنیک و عملیات گودبرداری پروژه ها و همچنین تثبیت و تحکیم بستر زیر پی ها نیز از روشهای کارآمد و نوین استفاده نموده است.

طراحی تأسیسات و تجهیزات الکتریکی

ساختمان سازی بصورت مدرن امروزی از چندین دهه قبل آغاز شده و در طول این سال ها تحولات علمی و تکنولوژی زیادی در طراحی، انتخاب مصالح و ساخت روی داده و سرعت این تحولات رو به افزایش است. اکثر این تحولات در راستای خدمت گیری تجهیزات و تأسیسات مناسب برای ارائه خدمات بهتر و بهینه تر، بهره وری بیشتر، ارتباطات مناسب تر، حفاظت و امنیت بیشتر، کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه ها است. این مهندسین مشاور سعی دارد با تکیه بر دانش و تجربه مهندسین مجرب خود و براساس استانداردهای رایج ملی و بین المللی در زمینه های مختلف برق و تأسیسات الکتریکی و باطراحی بهینه سیستم های توزیع برق، سیستم های کنترل و اتوماسیون، سیستم های ارتباطی و سیستم های حفاظتی علاوه بر خلق یک محیط کار امن و راحت، گامی در جهت کاهش مصرف انرژی در سطح کشور و در نتیجه کاهش هزینه های برق بردارد.

طراحی تأسیسات و تجهیزات مکانیکی

ایجاد هوای مطلوب از نظر دمایی و رطوبت به منظور تأمین آسایش ساکنین از کلیدی ترین نکات در طراحی هرنوع ساختمان می باشد. مهندسین مشاور گروه 4 با دراختیار داشتن کادر مجرب، نرم افزارهای تخصصی و آشنایی کامل با استانداردهای داخلی و بین المللی در زمینه تأسیسات مکانیکی این توانایی را دارد که ضمن طراحی نقشه های فاز 1 و فاز 2  با رویکرد صرفه جویی در مصرف انرژی، علاوه بر انتخاب سیستم هایی با بیشترین درجه بازدهی و کمترین اثرات مخرب زیست محیطی هزینه های مربوط به خرید و تأمین و نگهداری تجهیزات را کاهش دهد. هدف ما پائین نگاه داشتن هزینه ها چه در مرحله ساخت و چه در هنگام بهره برداری است.

طرح تجهیز

بطور کلی فضاهای فیزیکی ساختمان در جهت استقرار افراد برنامه ریزی، طراحی و ایجاد می گردد. یک فضای فیزیکی بایستی قادر باشد تا به درستی افراد و تجهیزات مورد نیاز آن فضا در آن استقرار یابند و امکانات سرویس دهی، نگهداری و تعمیر در آن رعایت شود. لازمه عملکرد صحیح و کاربرد تجهیزات، پیش بینی درست و اصولی امکانات لازم از نظر ابعاد، الزامات سازه ای، الزامات تأسیساتی (برق و مکانیک) می باشد. مطالعه و نیازسنجی فضاهای فیزیکی، تهیه پلان عملکرد، پیش بینی امکانات نصب و راه اندازی بدون مطالعه و تهیه طرح تجهیز امکان پذیر نبوده و چه بسا در مواردی که این مطالعات و بررسیها در زمان طراحی و محاسبات معماری، سازه، تأسیسات الکتریکی و مکانیکی انجام نمی شود، پس از ساخت مشکلات، دوباره کاریها، تغییرات و ... خود نمائی می کنند. با توضیحات فوق این مهندسان مشاور اعتقاد دارد که بسیار مفید خواهد بود که هم زمان با مطالعات اولیه و تهیه نقشه های اجرائی مطالعات و تهیه نقشه های طرح تجهیز انجام گردد. در پروژه های عملکردی و پروژه هائی که استفاده از تجهیزات در مرحله بهره بردای اهمیت دارد از جمله مراکز بیمارستانی این امر بیشتر خودنمائی می کند.

نظارت بر ساخت و اجرای پروژه

پس از انجام مطالعات لازم و کافی برای ایجاد هر مجتمع یا ساختمان و انجام محاسبات صحیح و تهیه نقشه های اجرائی مناسب و برآن اساس تهیه متره و برآورد هزینه واقعی و مشخصات فنی این اطمینان حاصل شده که می توان نسبت به شروع عملیات اجرائی اقدام نمود. مهمترین الزامات شروع انجام این قسمت از فرایند عبارت است از:

  • تکمیل نمودن مستندات، نقشه ها، مشخصات فنی و برآورد برای اجرای عملیات
  • تأمین اعتبار و تهیه برنامه اجرائی برآن اساس
  • انتخاب پیمانکار مناسب از نظر تجربه، سابقه در کارهای مشابه، میزان آزاد بودن ظرفیت کاری و انجام تعهدات در قراردادها
  • بکارگیری عوامل (مهندسین ناظر مقیم) مناسب، باتجربه و در تخصص های مختلف برای همکاری با مسئولین اجرائی پیمانکار و کنترل و نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
  • انجام کنترلهای لازم توسط مسئولین دفتر مرکزی مهندسان مشاور بر عملکرد پیمانکار و مهندسین ناظر مقیم
  • کنترل برنامه های زمانبندی اجرائی
  • کنترل، رسیدگی، بررسی و تائید مطابقت مصالح و تجهیزات پیشنهادی پیمانکار با نقشه ها و قرارداد
  • کنترل و رسیدگی صورتحسابهای کارکرد پیمانکار
  • کنترل، رسیدگی و ابلاغ صورت مجالس تهیه شده توسط نظارت مقیم و پیمانکار
  • رسیدگی و پاسخ گوئی به ابهامات نقشه های اجرائی
  • اقدام به اصلاح یا تغییر در نقشه های اجرائی که بنا به ضروریات مفید تشخیص داده می شود و ابلاغ دستور کار لازم در این رابطه
  • تهیه لیست نواقص و کارهای باقیمانده برای آماده شدن پروژه برای راه اندازی
  • تشکیل کمسیون تحویل موقت به منظور تحویل موقت
  • نظارت بر رفع نواقص و اعلام رفع نواقص
  • رسیدگی به صورت حسابهای قطعی کارکرد پیمانکار

 

بازگشت